Vértesboglár község hivatalos honlapja

Betűméret

Linda vendégház

      

      

 Tisztelt Érdeklődő!

Vidéken élő emberként vallom azt, hogy egy vendégház nem attól lesz falusias, hogy egy kis településen fekszik. A környezete, az ódon hangulata, a tágas terek és a sokszínű növények adják meg a jellegét. Ha megtisztel látogatásával, eljön és leül az udvaron tornyosuló vén diófa tövébe, akkor már csak mélyeket kell lélegezni a kristálytiszta levegőből, és képzeletben nagyot szívni a hosszúszárú pipából. A múltat idézzük meg, a mai igények kényelmével kipárnázva.

Az udvaron végigsétálva megcsodálhatjuk a cserjék ezerszínű virágjait, majd tágas füves kertbe érkezünk, amely sokféle játékra és mozgásra alkalmas. Az épület végében hívogat sütésre a búbos kemence, amilyenben őseink is készítették a ropogós kenyeret és lepényeket. Mellette áll a társalgó a lélekmelegítő kandallóval, amely társaságok időtöltésére alkalmas teret rejt.

Az igényes szálláshelyek többféle méretben és beosztásban állnak rendelkezésre, tetszés szerint. Vendégházunk 4 apartmanlakásból áll:

  • 1. apartman: családok számára ideális, jól felszerelt konyha, két külön szobájában 4 ágy és egy pótágy található, fürdőszoba, wc,
  • 2. apartman: jól felszerelt konyha, egylégteres lakás, 3 ágy és egy pótágy, fürdőszoba, wc,
  • 3. apartman: melegítőkonyha, 2 ágy, 1 pótágy, fürdőszoba, wc,
  • 4. apartman: melegítőkonyha, 2 ágy, 1 pótágy, fürdőszoba, wc.

Az apartmanházat nagyobb társaságoknak is ajánljuk, illetve családi összejövetelekre is alkalmasak, erre a célra 20 fős közösségi termünk igénybe vehető. Az udvaron búbos kemence, bográcsozó hely, szabadtéri játékok találhatók.

A vendégház csendes kis utcában, a Tájház mellett helyezkedik el, pihenésre, kikapcsolódásra vágyóknak ideális. Aki wellness szolgáltatásra vágyik, az rossz helyen érdeklődik. Mi a sétákra, kirándulásokra és emberi értékekre vágyó egyéneket és családokat várjuk szeretettel, mert a környék, amely ezerarcú, oly sokféle, hogy magában egy cseppnyi Magyarországot rejt.

 Szeretettel várjuk Önt és családját, barátait:

A Linda vendégház tulajdonosai

Elhelyezkedés: Kellemes hangulatú mellékutcában, közel a borospincékhez. (Petőfi u. 51.)

Elérhetőségeink:

Telefonszám: 06 20 962 8646, 06 20 923 8510

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kun Pista Vendégháza

Kun Pista vendégház  Kun Pista vendégház  Kun Pista vendégház
 
Rohanó világunkban, ha az ember nyugodt pihenésre vágyik, közel a természethez, igazi falusi légkörben, akkor a Kun Pista Vendégházában megfelelő környezetre talál. Látogasson el erre a gyönyörű környékre, egy igényes szálláshelyre Vértesbogláron.
 
Vendégházunk 4 napraforgós minősítéssel rendelkezik. Jól felszerelt szobákkal (külön fürdőszobával, WC-vel), étkezővel, társalgóval,konyhával és kerti bútorokkal ellátott pihenőkert várja a vendégeket, zárt parkolási lehetőséggel.
 
Elhelyezkedés: Kellemes hangulatú mellékutcában (Petőfi Sándor utca 8.), közel a központhoz.
 
Elérhetőségeink:
Telefonszám: +36 20 936 6767
 
 

Vérteslovas apartmanok

    

                

 

Budapesttől mindössze 50 km-re, Vértesbogláron, a Vértes lábánál fekszik Vérteslovas ranch, mely vegyes szálláshelyekkel (apartmanok, tetőtéri egylégterű birodalom, vendégszobák, parasztházak, jurták) és több száz fő feletti vendégszámra  outdoor kalandparkkal, stranddal, suttogó lovakból álló ménessel, lovaglási lehetőséggel várja gyermek és felnőtt vendégeit.

Szállások leírása: http://verteslovas.hu/szallas 

A vendégek rendelkezésére áll rengeteg szabadtéri sportpálya (foci, kosár, röpi, tollas…), mászófal, kis trambulinok, pingpongasztalok, biciklik, csocsó, biliárd, léghoki, 3 medence, árnyas, kültéri, fedett helyek ahol előadás, konferencia, workshop szervezhető. 3 tűzrakóhely, kemence, kézműves jurta sátrak, bungee trambulin, 3D karika, téli/nyári jégpálya, karaoke, és filmvetítéshez, prezentációkhoz  projektor, wifi.

Igény szerint képzett animátorokkal segítjük a hozzánk érkező csapatokat, szervezzük a programokat.

Területünk hatalmas és körbekerített. Területen belüli parkolóhely megoldott, házi kedvencek hozhatók.

Vérteslovason büfé üzemel. Itt kávé, jégkrém, csoki, chips, egyéb nasik, valamint Vérteslovas vásárfiák kaphatók, köztük póló, hosszúfülű vászontáska, színes kendő, party-pohár, órarend, valamint a biai fogyatékos fazekasműhely által számunkra készített kerámia bögrék, hűtőmágnesek.

További információt böngészhetsz a honlapunkon: www.verteslovas.hu , valamint érdemes megtekinteni a kemencés fesztiváljaink klipjeit: 2014 évi fesztivál, 2013 évi fesztivál, 2012 évi fesztivál, 2011 évi fesztivál, illetve Facebook oldalunkat. 

Travel Turne Tranzito