Vértesboglár község hivatalos honlapja

Betűméret

Gyermeknap Vértesbogláron

Gyermeknap 2021 Sok kis csodát átélve, felejthetetlen élményekkel telve tértünk haza szombaton a családi napról. Gyönyörű napsütésben, emberek sokaságának társaságában lehettünk részesei a programokban gazdag, minden igényt kielégítő rendezvénynek. Jó volt újra együtt lenni, beszélgetni, élvezni egymás társaságát a hosszú bezártság után. 

Programjainkkal igyekeztünk a gyermekek korosztályaira koncentrálni, olyan élményeket szerezni, amelyekre évek múltán is jó visszaemlékezni. Öröm volt látni a mosolygó arcokat, hallgatni a vidám nevetést, az élettel teli kacagásokat. 

 

Nagyon sok ember munkája és jó szándékú segítsége kellett a sikeres lebonyolításhoz, ismét bizonyítottuk, hogy jó cél érdekében óriási erőket tudunk mozgósítani Vértesbogláron. Szeretném megköszönni minden szervezőnek, segítőnek a munkáját, töltse el szíveteket az a felhőtlen öröm, amit a gyermekeink arca tükrözött. Bízom abban, hogy jövőre is eljöttök, és ismét sikerül együtt átélni ezt a szép élményt!

Sztányi István polgármester

 

A rendezvény támogatói, segítői voltak: Vértesboglári Önkéntes Tűzoltó Egyesület, Bicskei Önkormányzati Tűzoltóság, Német Nemzetiségi Önkormányzat, Polgárőr Egyesület, Vértesboglári Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános Iskola pedagógusai, Óvodánk szakácsai.

Főzés: Tűzoltó Egyesület, Varjú István, Nágl József, Szelléné Kitti Lángos sütés: Nágl Józsefné Éva szervezésében egy nagy csapat.

Külön köszönet a Tűzoltó Egyesületnek és Szalók Róbertnek a fantasztikus habpartiért!

Tisztelettel megköszönjük dr. Molnár Krisztián úrnak, a Fejér Megyei Közgyűlés elnökének a rendezvényhez nyújtott közel félmillió forintos pályázati támogatást!

Az eseményen készült fotók megtekinthetők a Fotógalériában

Travel Turne Tranzito