Vértesboglár község hivatalos honlapja

Betűméret

A verseny első alkalommal 2007-ben került megrendezésre. A rendezvény kiemelt támogatója és gazdája a BringaBanda SC, az egyik legnagyobb hazai kerékpárosklub. A verseny különlegessége, hogy a helybeliek támogatásával a falusi vendéglátást ötvözzük a hegyikerékpározással és az értelmes közös időtöltéssel. Minden induló versenyzőt vendégül látunk a falu határában kialakított versenyközpontban, ahol kellemes, zenés piknik hangulatban időzhetünk együtt.

A hegyikerékpáros rendezvény helyszíne a Vértes-hegység, központja a Vértes déli oldalán fekvő Vértesboglár falu északi határa. Kockás pléd, uzsonnás kosár: igazi piknik hangulat, ahol a Vértes tengernyi szépsége és az finom fánk várja a célba érkezőket. Célunk, hogy egy barátias, családias sportrendezvény keretében élményt nyújtsunk minden kedves Vértesboglárra, a Vértes déli részére látogatónak és a faluban, illetve a környéken lakó embereknek, hogy sportoljanak, találkozzanak, beszélgessenek egymással, szeressék és ismerjék meg a környezetünket, kerékpározzanak, kiránduljanak a környéken.

A program hegyikerékpáros verseny három különböző távon (50/20/8 km gyerekeknek), ahol a pályakialakítással és segítségekkel a tapasztaltabb versenyzők igényeit is igyekszünk kielégíteni. Ugyanakkor szívesen látunk minden kerékpárost, hogy egy gyönyörű tájon, kellemes mozgással szerezzen jó élményeket, ahol mindenki a saját képessége szerint teljesíthet. Szeretnénk elősegíteni, hogy a gyerekek is kedveljék meg a természetet, a környezetet, az értelmes sportolást, a kerékpározást.

A versenyről bővebben ezen az oldalon olvashatnak.

 

Travel Turne Tranzito